27 januari BON-symposium in IVA te Driebergen

BON-logoOp zaterdag 27 januari 2024 houdt Beter Onderwijs Nederland weer haar jaarlijkse  symposium. Terug naar de kern is dit keer het thema van het symposium. Het belooft een afwisselend programma te worden met bijdragen van onder anderen Lotte Jensen en Pedro De Bruyckere.
Oude bekende Jeronimoon zal natuurlijk niet ontbreken op het symposium en ook de nieuwgekozen onderwijswoordvoerders in de Tweede kamer zullen met elkaar in gesprek gaan over het Nederlandse onderwijs. Want met welke plannen gaan de nieuwe Kamerleden de problemen in het Nederlandse onderwijs aanpakken?
Lotte Jensen is neerlandica en filosoof. Zij is hoogleraar Nederlandse literatuur- en cultuurgeschiedenis aan de Radbouduniversiteit in Nijmegen en zij is een enthousiast beschermster van de Nederlandse taal en cultuur. Pedro De Bruyckere is onderzoeker en pedagoog aan de Arteveldehogeschool in Gent en schrijver van het boek, Jongens zijn slimmer dan meisjes en andere mythes over het onderwijs.
Zoals altijd  zijn we te gast bij onze vrienden van IVA, Buntlaan 2 te Driebergen. Het symposium begint om 13.00 en rond 17.00 wordt het programma afgesloten. Toegang is gratis. Ook belangstellenden die (nog) geen lid zijn van Beter Onderwijs Nederland kunnen het symposium bijwonen. Een vrijwillige bijdrage in de kosten kunnen wij waarderen.

U kunt zich hier inschrijven voor het symposium, door op deze koppeling te klikken

Bron: BON

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.