Privésfeer

Wie zijn we

Ons webadres is: http://www.nederlands-natuurlijk.nl

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de stek, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en wat gegevens van je webrauzer.

Een geanonimiseerde reeks, gemaakt op basis van je e-@dres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatardienst indien je die gebruikt. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de stek stuurt, moet je voorkomen dat je afbeeldingen opstuurt met daarin locatiegegevens. Stekbezoekers kunnen de afbeeldingen binnenhalen en die gegevens achterhalen.

Koekies

Wanneer je een reactie achterlaat op de stek, kun je aangeven of je naam, je e-@dres en webstek in een koekie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze koekies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke bestandje op om te controleren of je webprogramma die accepteert. Dit bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je de verbinding verbreekt.

Zodra je inlogt, zullen we enkele koekies bewaren in verband met jouw aanmeldinformatie en schermweergaveopties. Die blijven twee dagen geldig en koekies voor schermweergaveopties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login twee weken bewaard. Zodra je uitlogt worden alle aanmeldgegevens verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende koekie door je webrauzer opgeslagen. Dat bevat geen persoonlijke gegevens en heeft enkel het post-ID van het artikel dat je hebt bewerkt in zich. Dat koekie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere weblocaties

Berichten op deze stek kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere weblocaties gedraagt zich net alsof de bezoeker die heeft bezocht. Dat proberen we zo veel mogelijk te vermijden.

Deze stekken kunnen gegevens over je verzamelen, koekies gebruiken, extra tracering van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud bijhouden, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een profiel hebt en ingelogd bent op die stek.

Statistiek van de stek

Het webbezoek wordt bijgehouden maar op zo’n manier dat die niet op een persoon is te herleiden.

Met wie we jouw gegevens delen

Als je een wachtwoordwijziging aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de wijzigingsmelding.

Hoe lang we jouw gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten beoordelen.

Voor gebruikers die zich op deze stek registreren (indien mogelijk), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam kunnen wijzigen). Stekbeheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een profiel hebt op deze stek of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw gegevens naartoe sturen

Nergens heen.